Over - a Little Magic

Lieve zielen,

Ik ben Ken Heylen, papa van 3 Godsgeschenkjes en zowel als werk, passie en hobby nodig ik iedereen uit tot de warmere meer doorleefde versie van zichzelf. Mijn fascinatie voor de psyche in de mens is ontstaan vanaf het prille begin op deze wereld. Vanaf toen al besefte ik dat ik anders was. Steeds opnieuw waar ik ook keek, miste ik respect. Respect voor mij, respect voor anderen, respect voor ons lichaam, voor elkaar, voor de natuur. Alles voelde altijd zo hard voor mij. Overal zag ik mensen lachen en tegelijkertijd zielen huilen…

Ik begrijp daar 1 ding uit! 

Heel wat mensen zijn opzoek naar zingeving… naar die fundamentele factor x die jouw leven voor goed verandert. Doorheen de jaren heb ik mijn belangrijkste inzichten gebundeld waar ik ook al 11 jaar mensen mag helpen in ons Healing Center van a Little Magic, te Meerhout. Deze inzichten wil ik met jullie delen in verschillende Masterclasses en opleidingen.

Mijn taak is gekende en minder gekende thema’s in een nieuwe eigenwijze benadering aanbieden, doortastend en bevrijdend. En jou een ervaring meegeven die u voor altijd zal meedragen in je hart.

  • Online
  • Op locatie
  • Healing Center te Meerhout

Bekijk hier de activiteiten van a Little Magic

Assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining

De kracht van jouw energie

De kracht van jouw energie

De dans der deelpersoonlijkheden

De dans der deelpersoonlijkheden

Sensitief omgaan met jezelf

Sensitief omgaan met jezelf

Bevrijd jezelf van stress

Bevrijd jezelf van stress

Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie