De dans der deelpersoonlijkheden - 5 daagse Masterclass

Een deelpersoonlijkheid kan zich manifesteren door gedrag, emoties of gedachten. De manifestatie van een deelpersoonlijkheid kan bijdragen of afbreuk doen aan het positief functioneren van jou als persoon.

Tijdens deze 5-daagse Masterclasses leert Ken Heylen van a Little Magic jou om deze te herkennen en hoe hier bewust mee om te gaan.

Een uiterlijke lach, kan tegelijkertijd met een innerlijke huilbui gaan. Ieder psychologisch verloop activeert de innerlijke wereld anders. Met de innerlijke wereld doelen we op de deelpersoonlijkheden die in ons schuil gaan. Belangrijk in iedere psychologische begeleiding en voornamelijk na trauma is het cruciaal om controle en inzicht te krijgen in de verhouding  tussen de verschillende deelpersoonlijkheden. Sterker nog de verhouding van deze deelpersoonlijkheden onder elkaar, bepaalt hoe jij  je gedraagt in verschillende situatie en ook wat je aantrekt.

Tijdens alle sessies zal er ruim de tijd worden genomen voor persoonlijk vragen en casussen te bespreken indien dit gewenst. 

Inhoudsopgave :

1. De Ziel 
2. Wie of wat is God
3. De baby
4. Het kind
    4.1. Personal space
    4.2.  Ik ontwikkeling
5. De volwassenen
    5.1. De aanpasser
    5.2.  De overlever 
    5.3.  De denker
6. Het ego
7. Alter ego’s

De startdatum van deze online Masterclass is in overleg met de cursist. Handig toch!? Jij bepaalt wanneer je begint.

Uiteraard kan deze Masterclass individueel gevolgd worden. Voor meer info en beschikbaarheid stuur dan een mail naar: info@delibellenbron.be

  Schrijf je nu in voor de Masterclass:

  "De dans der deelpersoonlijkheden"

  Wanneer:

  5-daagse Masterclass

  Startdatum in overleg met de cursist

  Locatie:

  Thuis - online lessen

  (op locatie ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden)

  Prijs:

  € 350,00