Over - Inn-Touch

Ik ben Evi Thys van Inn-Touch, woonachtig in Riemst, gezegend met 2 bengeltjes (en een engeltje) en ben dankbaar dat ik elke dag steeds dichter bij mijn levensmissie aan het komen ben.

Ik werk al een paar jaren als causaal voetreflexoloog en vind het heerlijk om op deze manier mensen dichter terug bij zichzelf te brengen en het zelfherstellend vermogen van hun lichaam weer te stimuleren.

Als lichaamswerker bied ik verder nog een aantal behandelingen aan: holistic pulsing, energetische buikmassage, ea.

Verder heb ik altijd een groot hart naar kinderen toe gehad, op één of andere manier heb ik altijd een speciale connectie met hen gehad en voelde ik al lang dat ik meer met kinderen wilde werken.

Door steeds meer naar mijn eigen gevoel te gaan luisteren, heb ik eindelijk de kracht gevonden om me te gaan herscholen in kinderyogadocent, veerkracht trainer voor kinderen, creatief danstherapeut voor kinderen, kindercoach....

Ik heb het gevoel dat mijn echte leven nu pas begint omdat ik nu dingen doe die ten volle met mijn hart resoneren!

Mijn missie is om zowel volwassenen als kinderen steeds meer in hun 'zijn' te bekrachtigen en zo mijn steentje bij te dragen aan een mooiere maatschappij.

Ik kijk ernaar uit om ook via de Libellenbron ouders en kinderen te inspireren om via lichaamsgerichte werkvormen zoals kinderyoga, wobbel-yoga of creatieve dansexpressie dichter bij hun gevoel te brengen en te laten shinen!

Baby/mamayoga, kleuter creadansjes, workshops rond veerkracht of creatief omgaan met rouw en verlies bij kinderen, tieneryoga, ouder/kind yoga, yoga spel,... Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan en om ook in jou een brandend vuurtje wakker te maken zodat jij het beste uit je leven kan halen!!!

 

Bekijk hier de activiteiten van Inn-Touch

Cursus: Tieneryoga en -dansexpressie

Cursus: Tieneryoga en -dansexpressie

Cursus: Verbindende baby en mama Yoga

Cursus: Verbindende baby en mama Yoga