De Libellenbron menu

Over - Orion Centrum

Wij zijn Miek en Veerle, oprichtsters van Orion Centrum voor Bewustzijn & Gezondheid.

Van nature uit zijn we allebei positief ingesteld en genieten we ten volle van het leven. Hierbij delen we het geluk om thuis te mogen zijn in een warm en liefdevol gezin.

Door onze brede interesse in de wetenschap en onze passie voor het welzijn van mensen volgden we verschillende uiteenlopende opleidingen. We kwamen tot dezelfde conclusie: er beweegt veel meer in het spectrum van energie en lang niet alles kan op dit moment wetenschappelijk verklaard of bewezen worden.

Het verdere ontdekken van deze materie leidde ons allebei naar complementaire, holistische en energetische opleidingen. We mochten hierdoor zelf ervaren dat de integratie van energetische kennis, een holistische kijk, en de verbinding van ratio met intuïtie de ideale mix is naar een vrijer en lichter leven. Dit pakket willen we nu samen met de oprichting van Orion aanbieden en dit met een warm hart voor anderen.

Elk mens verdient een lichter leven.

In Orion werken we als collectief samen voor mensen, enerzijds omdat we van mening zijn dat andere takken binnen de gezondheidssector complementair en evenwaardig zijn en anderzijds omdat we geloven dat we door onderlinge verbinding van expertise mensen doelgerichter kunnen ondersteunen.

Bekijk hier de activiteiten van Orion Centrum

Familieopstellingen

Lezing "Burn-out met de paplepel ingegeven?"